S novou appkou máte cloud v kapse

Odjíždíte na dovolenou a jímá vás hrůza z toho, že necháte své servery bez dozoru? Nemusí. Díky nové aplikaci Aruba Cloud vyvinuté naší mateřskou společností Aruba můžete mít vždy dokonalý přehled o svém FORPSI Cloud účtu.

Nenechte se zmást názvem

Přestože se aplikace na Google Play i App Store jmenuje Aruba Cloud, po zadání přihlašovacích údajů do svého FORPSI Cloud účtu jste automaticky přesměrováni do českého rozhraní pro správu svých cloudových účtů. Aruba je naší mateřskou společností a spojení aplikací do jedné zajišťuje nejrychlejší možnou distribuci aktualizací.

Rychlé a jednoduché rozhraní

Pro přihlášení do aplikace lze využít nativního zabezpečení telefonu (otisk prstu, bezpečnostní kód), což představuje další úroveň zabezpečení při vstupu do vašeho účtu. Při vývoji aplikace byl kladen důraz na přehlednost a jednoduchost. Můžete si například zobrazit všechny své servery napříč všemi datacentry v naší síti a v těchto seznamech také jednoduše vyhledávat.

Dokonalý přehled

Díky aplikaci Aruba Cloud můžete mít přehled o stavu svých serverů 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Nejen, že můžete aplikaci kdykoliv otevřít a stav serverů zkontrolovat, aplikace nabízí také možnost zasílání notifikací.

Dobití kreditu

Při pokusu o dobití kreditu skrze aplikaci Aruba Cloud budete přesměrováni na stránky FORPSI Cloud, které dobře znáte. Zde je potřeba se znovu přihlásit a provést objednávku kreditu tak, jak jste zvyklí. Tento proces se může zdát zdlouhavý, zajišťuje však vyšší úroveň zabezpečení. Opatrnosti přece jen není při platbě kartou na internetu nikdy dost.